Автор: Емил Иванов

От гледна точка на екипажа, организацията на вашата ваканция на яхта може да се случи по два начина – да плавате с приятели или с хора, които не познавате.

Ако изберете да плавате в собствена компания, организацията протича относително лесно и бързо – свързвате се с BulSailing, и след първоначален разговор ние ви предлагаме различни възможности за яхти, съответстващи на предпочитанията ви за дестинация, период, степен на комфорт и цена, от които да изберете най-подходящата. След това организираме резервацията, предлагаме ви и компетентен шкипер, като за вас остава да си приготвите багажа и доброто настроение. За такава организация е достатъчна компания от четири до десет души, като разбира се, можете да плавате и в по-компактна компания, стига да отговаря на бюджета ви.

Ако не можете да организирате свой собствен екпаж и ако ви привлича мисълта да плавате с нови хора около себе си, вариантът да се впуснете в света на яхтинга са т.нар. „сборни екипажи“. Тъй като динамиката на пазара и конкуренцията е значителна, все по-рядко тези плавания са известни в началото на сезона, с подготвени и предплатени яхти за конкретна дестинация.

За да отговорим в максимална степен на вашите очаквания, ние от BulSailing практикуваме по следния начин:
След като се свържете с нас, провеждаме кратък разговор, на който разбираме какви са вашите очаквания по отношение на изброените вече критерии и тип компания. След като съберем достатъчно запитвания, доближаващи се до вашите, пристъпваме към организацията на плаването, като се стараем да не допускаме компромис по отношение на предпочитаната от вас компанията. Това може да са семейства с деца, обвързани или необвързани хора на различни възрасти , търсачи на силни усещания или предпочитащи по-лежерно плаване.

Плавайки в сборен екипаж рискувате да излезете от зоната си на комфорт, но и да се запознаете с интересни хора, а защо не и да завържете нови приятелства, които да ви отведат на нови приключения?

Както се случи с хората на снимката…


Още СТАТИИ

КАК ДА НАЕМА ЯХТА? ОНЛАЙН ИЛИ С БРОКЕР?

Искате ваканция на яхта и сте обсъдили тази възможност с приятели. Време е за следващата стъпка, да изберете подходяща яхта за вашето морско приключение.

Виж повече »

ДА ПЛАВАМ СЪС СОБСТВЕНА КОМПАНИЯ ИЛИ В СБОРЕН ЕКИПАЖ? КАКВО ОЗАЧАВА ТОВА?

Автор: Емил Иванов От гледна точка на екипажа, организацията на вашата ваканция на яхта може да се случи по два начина – да плавате с приятели или с хора, които не познавате. Ако изберете да плавате в собствена компания, организацията протича относително лесно и бързо – свързвате се с BulSailing, и след първоначален разговор ние…

Виж повече »

ВАКАНЦИЯ НА ЯХТА – CATAMATAN VS MONOHULL

Катамаран или еднокорпусна яхта? Това е една от популярните теми за разгорещена дискусия между почитателите на двата типа яхти по отношение на предимствата и недостатъците им.

Виж повече »