СПОРТЕН КЛУБ БУЛСЕЙЛИНГ

За повече информация и заявки, моля изпратете запитване! ЗАПИТВАНЕ

BULSAILING

Спортен Kлуб Булсейлинг е създаден през  през  май 2022г а от ноември 2022г. е член на БФВ.

Сред основните цели на клуба са популяризирането, развитието и достъпността на българското ветроходство, и  водни спортове.
Клубът разполага със собствена база на яз. Искър (Ветроходна База Искър), като амбицията ни е да създадем условия и инфраструктура, която да е в полза на всички  всички ветроходци и любители на водните спортове – ентусиасти , клубове, и компании от гилдията.
При нас всички са добре дошли!

 

Основна част от дейността на СК Булсейлинг е фокусирана в организацията и дейността на детската и юношеска ветроходна школа към клуба, както и на дневни и седмични ветроходни лагери за деца и юноши, които не са членове на клуба.

Ветроходството и водните спортове развиват у децата и юношите комплекс от качества, между които физическа култура, възприятие на околната среда,  дисциплина, пространствена ориентация, равновесие, работа в екип, умение за взимане на бързи решения, комбинативност, усет за вятъра, планиране и др.

 

Ветроходната школа на СК Булсейлинг ще въведе детето ви в света на ветроходството и водните спортове чрез комбинация от придобиване на теоретични познания и практически умения в непринудена, приятелска и контролирана среда сред природата, при спазване на адекватни мерки за безопастност под ръководството на опитен треньорски екип.

Ветроходните лагери на Спортен Клуб Булсейлинг са идеалното лятно занимание за детски и юношески групи, комбинирайки физическа активност на открито, чист въздух и магията на водните спортове.

 

СК Булсейлинг е естествен избор за  приятелите на ветроходството от всички възрасти!

На разположение на членовете на клуба е постоянно разрастваща се материална база , включваща плажни катамарани, швертботи и килови яхти, подходящи както за спорт, така и за лежерни разходки във водите на яз.  Искър.  Онези, които притежават собствени ветроходни лодки са добре дошли да ги съхраняват и практикуват любимия си спорт на нашата база.

 

СК Булсейлинг е отворен и за свободно посещение, като предлага наем на ветроходни лодки, ветроходни курсове , почасови и целодневни ветроходни разходки в яз. Искър. 

 

Детска и юношеска ветроходна школа

Дневни и седмични ветроходни лагери за деца и възрастни

Ветроходни курсове

Почасови и целодневни разходки с инструктор

Наем на ветроходни лодки, катамарани и яхти

Наем на каяк и падълборд (SUP)

Тийм билдинг

Организиране на пикник и рожденни дни в комбинация с ветроходство и водни спортове

Място за съхранение на собствената ви ветроходна лодка и оборудване

Приятелско и добронамерено отношение за всички любители на ветроходството и водните спортове