Запознайте се с тихия Волоски залив, космополитния Скиятос, зеления и многолик Скопелос, китния Алонисос, ветровития Скирос, дивите Кира Панагия, Перистера и Скандзура!

Островната група Северни Споради ще ви донесе разнообразни и незабравими юлски преживявания! Водата е топла и подходяща за плуване навсякъде а нощите… те ще са окъпани от сиянието на звездното небе!

По време на плаването ще имате възможността да се докоснете до различни стилове йога. Сутрин ще се събуждаме със зареждаща Виняса, а вечер ще се отдаваме на по-отпускащи практики като Ин йога, йога Нидра, пранаяма и медитации. Поради компактния формат на събитието, всеки участник ще има възможност да получи персонализирани напътствия и за това йога практиките са подходящи, както за хора с малко опит в света на йога, така и за напреднали.

Маршрут : Плаване в акваториите на Волоски залив, островиите Евия, Скиятос, Скопелос, Алонисос, Кира Панагия, Перистера, Скандзура, Скирос

Начална / крайна точка : Волос
Продължителност на плаването: събота 17:00 – събота (9:00), 7 нощувки на борда
Възможен трансфер от България: автомобил; автобус
Продължителност на дневните преходи: 2-5 часа
Минимално ниво:1/5

Подходящо за деца: да

Цена:
По запитване

 


ПЛАВАНЕ С ЛИВ – ТРЕТА ЧАСТ

ТРЕТА ЧАСТ - В АТЛАНТИКА

Виж повече »

ЗА ШКИПЕРИТЕ И ЧАРТЪРНИТЕ ЯХТИ

Трябва ли да наема професионален шкипер за моята ваканция на яхта?

Виж повече »

ДВАНАДЕСТТЕ ОСТРОВА

Преливащи от история, култура и местен колорит, огрявани почти целогодишно от щедрото егейско слънце, Додеканезите предлагат множество възможности за една изключително разнообразна ваканция на яхта

Виж повече »