Открийте Хърватия – една от най-невероятните дестинации за ваканция на яхта в света!

 

Възможността да откриете повече от 1000 острова на толкова компактна територия с полъх на история от средновековната приказка на Адриатика е изключително рядка. Многобройните острови и заливи, в комбинация с близо разположени и отлично организирани марини, дават възможност за гъвкаво планиране и максимално удовлетворение на търсещите усамотение или космополитни градове. Лятото е дълго, слънчево и топло, и дава възможност почти 6 месеца в годината да се насладите на уникалната природа, и чудесата на основните региони – Истрия, Кварнер и Далмация. На практика е невъзможно е наведнъж да се изследват огромната брегова ивица и чудесата на Хърватия. Независимо откъде ще започнете вашето адриатическо приключение, ваканция ви ще е изпълнена със страхотни гледки, слънце, аромати и възможности за първокласно ветроходство. Затова не се колебайте и изследвайте разгледайте нашите плавания в различните региони на Хърватия!


ИСТРИЯ И КВАРНЕР – Плаване по крайбрежието на Истрия и акваторията на островите Крък, Раб, Крес, Плавник, Лошин, Мали Лошин

СЕВЕРНА ДАЛМАЦИЯ – Плаване в акваторията на островите Дуги Оток, Корнати, Жут, Иж, Молат, Олиб, Углян и мн. др. Това е регионът с най-гъсто разположени острови, където вариациите за маршрут са многобройни.

ЮЖНА ДАЛМАЦИЯ – Плаване в акваторията на островите Шолта, Брач, Вис, Хвар, Корчула, Млет, Пъклени Отоци и Архипелага Млет

ДУБРОВНИК – Плаване в акваторията на Дубровник, Архипелагът Млет, Ластово


Още Дестинации

Виж всички

ГЪРЦИЯ

"Time to summarize the summer. Greece is a concept. And I like it..."

Виж повече »

ХЪРВАТИЯ

Хърватия е една от най-невероятните дестинации за ваканция на яхта в света! Възможността да откриете повече от 1000 острова на толкова компактна територия с полъх на история от средновековна приказка на Адриатика е изключително рядка.

Виж повече »

ИТАЛИЯ

Изследвайте безкрайните брегове на Италия и нейните уникалните региони, наситени с естествена природна красота.

Виж повече »