Флотилията сплотява хората и това е една от най-характерните черти на този тип плаване. Няколко яхти, които споделят един и същи маршрут, сходен график и интереси е едно от най-забавните преживявания. Най-често флотилиите са съставени само от две или три яхти но те могат да са и много повече в зависимост от размера на групата. BULSAILING организира плавания във флотилии извън най-активния ветроходен сезон. Поради характера на организацията те често отговарят на търсещите оптимален бюджет. Флотилиите са особено подходящ формат за следните случаи:
• Организиране на тийм билдинг на яхта. Това е един от най-добрите начини за сплотяване на екип. За дълъг уикенд или седмица екипът ще сподели незабравими мигове и предизвикателства.
• Компания, която не може да се побере на борда на една яхта. В този случай BULSAILING ще ви предложи компетентен подбор на яхти, график и адекватна организация, отговарящи на нуждите на групата.
• Ако имате капитанско но още нямате опит да планирате сами плаването. Идеята на този тип флотилии е да ви помогне с организацията, планирането и основните решения, свързани с плаването, както и в навигацията, приставанията и отплаванията от дадено пристанище.
BULSAILING разполага с опит в организацията на флотилии, планирането на маршрути и квалифицирани шкипери, които за да ви отведе на мечтаната дестинация. Не се колебайте и се свържете с нас!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА


Още Плавания

СЕДМИЧНИ ПЛАВАНИЯ

Седмичните плавания се организират в периоди събота-събота, като настаняването на борда на яхтата е обикновено около 17:00ч, а освобождаването в 9:00ч сутринта следващата събота.

Виж повече »

ДЪЛЪГ УИКЕНД НА ЯХТА

Това е универсалният начин да разберете дали ветроходството и плаванията с яхти са за вас.

Виж повече »

ФЛОТИЛИИ

Флотилията сплотява хората и това е една от най-характерните черти на този тип плаване. Няколко яхти, които споделят един и същи маршрут, сходен график и интереси е едно от най-забавните преживявания.

Виж повече »