Разходете се из тесните улички, хапнете в качествени ресторанти, плувайте в кристално чисто море и се насладете на страхотна ваканция на яхта!

 

Истрия е най-големият полуостров в Хърватия, който предлага разнообразие от красиви плажове, буйни зелени планински гори и пищни каменни градчета. Когато наблюдавате картата на Истрия, човек би казал, че няма много острови. Но след като започнете да плавате, ще се изненадате от многото малки острови и скрити заливи в този регион. Те ще ви осигурят перфектно място за плуване и приготвяне на обяд, а някои от тях могат да се използват като сигурно убежище за нощувка. Тук ще откриете също и едни от най- модерните яхтени пристанища в Хърватия. В  Кварнерският залив има 5 големи и около 50 по-малки острова, които са естествено красиви и богати на растителност, изпъстрени със старинни градове, сигурни заливи и невероятни плажове. Истрия и Кварнер ще ви удивят със своята автентична кухня и приятелски настроени хора, които ще ви разкажат невероятни истории.

 

Маршрут : Плаване по крайбрежието на Истрия и акваторията на островите Крък, Раб, Крес, Паг, Плавник, Лошин, Мали Лошин

Период: май-октомври

Начална / крайна точка : Ровин, Пула, Риека, Пунат

Продължителност на плаването: събота 17:00 – събота (9:00), 7 нощувки на борда

Възможен трансфер от България: автомобил, автобус

Продължителност на дневните преходи: 2-5 часа

Минимално ниво: 1/5

Подходящо за деца: да

Ценови диапазон

Получете актуална цена при запитване чрез контактната форма

 


ПЛАВАНЕ С ЛИВ – ТРЕТА ЧАСТ

ТРЕТА ЧАСТ - В АТЛАНТИКА

Виж повече »

ЗА ШКИПЕРИТЕ И ЧАРТЪРНИТЕ ЯХТИ

Трябва ли да наема професионален шкипер за моята ваканция на яхта?

Виж повече »

ДВАНАДЕСТТЕ ОСТРОВА

Преливащи от история, култура и местен колорит, огрявани почти целогодишно от щедрото егейско слънце, Додеканезите предлагат множество възможности за една изключително разнообразна ваканция на яхта

Виж повече »