Регионът на Дубровник е популярна ветроходна дестинация, дарена с разнообразни брегове, богата история, красивата природа, топло и сухо време.

 

Дубровник е най-известният хърватски град. С минало на богата република, сега Дубровник е модерен град, който се гордее със своята идентичност. Освен, че е известна телевизионна звезда, Дубровник е един от градовете с най-богата морска история в тази част на света.

Морето е идеално за спокойно плаване и гмуркане в наситено сините му води. За това допринасят също многото острови, заливи и пристанища, където можете да се наслаждавате на свободното си време, слънчеви бани, плуване и водни спортове. Любителите на природата ще се удивят на природните паркове Млет и Ластово, където ще се насладите на плаване през лабиринт от малки острови, пищно обрасли с гъста гора. Мистралът създава благоприятни условия за ветроходство, и да посетите много забележителности,  близо разположени една до друга.

 

 

Маршрут : Плаване в акваторията на Дубровник, Архипелагът Млет, Ластово.

Период: май-октомври

Начална / крайна точка : Дубровник

Продължителност на плаването: събота 17:00 – събота (9:00), 7 нощувки на борда

Възможен трансфер от България: автомобил, автобус

Продължителност на дневните преходи: 2-5 часа

Минимално ниво: 1/5

Подходящо за деца: да

Ценови диапазон

Получете актуална цена при запитване чрез контактната форма

 


ПЛАВАНЕ С ЛИВ – ТРЕТА ЧАСТ

ТРЕТА ЧАСТ - В АТЛАНТИКА

Виж повече »

ЗА ШКИПЕРИТЕ И ЧАРТЪРНИТЕ ЯХТИ

Трябва ли да наема професионален шкипер за моята ваканция на яхта?

Виж повече »

ДВАНАДЕСТТЕ ОСТРОВА

Преливащи от история, култура и местен колорит, огрявани почти целогодишно от щедрото егейско слънце, Додеканезите предлагат множество възможности за една изключително разнообразна ваканция на яхта

Виж повече »