За разлика от останалите предложения, при еднопосочните плаванията началото и крайно пристанище са различни. Тези плавания са свързани трансфери на яхти от едно пристанище до друго, понякога и в различни държави. Често чартърните компании предлагат изключително ниски цени за ONE-WAY наем на яхти между избрани от тях начална и крайна точка. Поради това и нуждата от допълнителна логистиката, ONE-WAY плаванията са най-изгодният вариант да сте на яхта в морето, независимо дали искате да натрупате опит или просто да отплавате отвъд хоризонта. Ако тази възможност ви интересува – кажете ни и ние ще ви включим в следващия екипаж!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА


Още Плавания

СЕДМИЧНИ ПЛАВАНИЯ

Седмичните плавания се организират в периоди събота-събота, като настаняването на борда на яхтата е обикновено около 17:00ч, а освобождаването в 9:00ч сутринта следващата събота.

Виж повече »

ДЪЛЪГ УИКЕНД НА ЯХТА

Това е универсалният начин да разберете дали ветроходството и плаванията с яхти са за вас.

Виж повече »

ФЛОТИЛИИ

Флотилията сплотява хората и това е една от най-характерните черти на този тип плаване. Няколко яхти, които споделят един и същи маршрут, сходен график и интереси е едно от най-забавните преживявания.

Виж повече »