Плаването с ветроходна яхта е най-добрият начин да изследвате многобройните зрелищни фиорди, планини, ледници, блестящи пясъчни плажове и живописни рибарски селища на Норвегия!

 

С повече от 100 000 километра брегова ивица, включително 1190 фиорда и 239 057 острова, тук ще откриете безброй изолирани и спокойни места за хвърляне на котва, които предлагат прекрасна възможност за всеки, който иска да изследва неподражаемата и дивата природа на най-северната страна на Европа. Плаване в родината на викингите ще ви предложи разнообразни възможности, сред които изследване на фиорди и живописни архипелази, викингски монументи, изумителни водопади, живописни архипелази, впечатляваща архитектура, наблюдение на китове, риболов и магията среднощното слънце на най-северните норвежки брегове.

НОРВЕГИЯ – Плаване сред норвежките фьорди


Още Дестинации

Виж всички

ГЪРЦИЯ

"Time to summarize the summer. Greece is a concept. And I like it..."

Виж повече »

ХЪРВАТИЯ

Хърватия е една от най-невероятните дестинации за ваканция на яхта в света! Възможността да откриете повече от 1000 острова на толкова компактна територия с полъх на история от средновековна приказка на Адриатика е изключително рядка.

Виж повече »

ИТАЛИЯ

Изследвайте безкрайните брегове на Италия и нейните уникалните региони, наситени с естествена природна красота.

Виж повече »