Скъпи приятели,
Пандемичната обстановка засяга много хора по света, които вече са планирали своите плавания. Но всички знаем, че тя ще отмине и отново ще плаваме в близки и далечни морета.
В настоящата динамична ситуация BULSAILING продължава да работи активно за Вас. Да се адаптира към ситуацията и да полага всички най-добри усилия за изпълнение на поетите текущи и бъдещи ангажименти.
BULSAILING следи отблизо международната обстановка и поддържа постоянен близък контакт с всички свои партньори, осъществявайки ежедневен моноторинг по отношение на безопасното и свободното придвижване на хора към всички дестинации. Тъй като сигурността и опазването на здравето са основни приоритети при осъществяването на всяко плаване.
Уверен съм, че с позитивно, отговорно и адекватно отношение към възникналата ситуация ще можем скоро да възстановим начинът си на живот – да пътуваме, откриваме и споделяме заедно.
Бъдете сигурни, че с BULSAILING няма да загубите средствата, с които сте резервирали своето плаване или обучение. В случай, че то не може да бъде осъществено поради невъзможност за достигане на дестинацията, в следствие на наложени ограничения, BULSAILING ще ви осигури възможности да промените периода и дестинацията на дадено плаване или обучение през сезон 2020 или 2021.
Благодаря, че избрахте BULSAILING!
Искрено ваш,
Емил Иванов


Още

ЗА ШКИПЕРИТЕ И ЧАРТЪРНИТЕ ЯХТИ

Трябва ли да наема професионален шкипер за моята ваканция на яхта?

Виж повече »

ВАКАНЦИЯ НА ЯХТА – CATAMATAN VS MONOHULL

Катамаран или еднокорпусна яхта? Това е една от популярните теми за разгорещена дискусия между почитателите на двата типа яхти по отношение на предимствата и недостатъците им.

Виж повече »